Aktuelt

Vår facebookside

7 dager siden

Digre Transport As
Bra at bøndern satse ... Se merSe mindre
Se på Facebook

1 uke siden

Digre Transport As
En av våre flinke lærlinger, Jørgen Røsdal i aksjon med liftdumper for vår gode kunde B&B entreprenør. Ha en fin dag😊. ... Se merSe mindre
Se på Facebook

3 uker siden

Digre Transport As
Denne uka fikk vi som de fleste andre, beskjed om å la bilen stå, holde seg inne og ha hjemmekontor. Ganske vanskelig for en lastebilsjåfør med hjemmekontor, og godset må fram. Siden de fleste av sjåførene i Digre har vært ute en vinterdag før, ble det også slik denne uka (ut å kjøre). Mest heft fikk gutta som dro nordover. Rune måtte stå 1,5 døgn i Saltdalen før været løyet såpass at han slapp over Saltfjellet. Etter en slik uke er det ekstra godt for en sjåfør å få komme hjem til kone og barn. God helg, nå tar vi litt fri fra klank, sørpe, og ekle vindbøyer. ... Se merSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Digre Transport As
Ny arbeiduke er i gang i et Norge med mye ruskevær. Vi prøver å styre unna de bløteste stedene i dag. Men stort sett kjører vi som normalt. Norge må gå rundt😊. ... Se merSe mindre
Se på Facebook

2 måneder siden

Digre Transport As
selv om det er rolig med transportoppdrag i 2024 sin første uke, så har likevel Digrekuskan vært vidt og langt med forskjellige oppdrag. God helg alle sammen. ... Se merSe mindre
Se på Facebook

Åpenhetsloven i Digre Transport AS

Åpenhetsloven, skal sikre respekten for grunnleggende menneskerettigheter og etisk forretningsdrift. Den gir også åpenhet og innsyn i hvordan bedrifter arbeider for å fremme dette.

Digre Transport AS er omfattet av loven. Loven pålegger informasjonsplikt og aktsomhetsvurderinger. Plikten til å gi informasjon innebærer at vi på forespørsel må oppgi hva vi gjort for å trygge gode arbeidsforhold hos egne ansatte og leverandører, vårt arbeid med å legge til rette for rettferdig rekruttering og medarbeidere med spesielle behov og mer. 

Digre Transport AS praktiserer allerede i dag vurderinger med hensyn til valg av leverandører. Vi vurderer så langt det er mulig, risikoen for at noen av våre leverandører bryter med menneskerettighetene, velger løsninger og materialer som ikke er bærekraftige, eller opptrer i strid med økonomisk lovgivning. 

Vårt arbeid med å innføre åpenhetsloven vil inngå i den langsiktige strategien for å styrke vårt arbeid innen bærekraft og anstendig arbeid. 

I Digre Transport AS jobber vi systematisk for à ta hensyn til menneskerettigheter i egen virksomhet og hos våre samarbeidspartnere. Dette gjør vi blant annet ved å gi våre ansatte anstendige lønninger og regulerte arbeidstider. Vi har nulltoleranse for barnearbeid hos leverandørene. Vi har varslingsrutiner på plass og vi har etiske krav til egne ansatte og samarbeidspartnere. 

Digre Transport AS arbeider med en kartlegging og risikovurdering av egne og leverandørenes rutiner. Det arbeides løpende med en redegjørelse for aktsomhetsvurderinger i henhold til Lovens § 5. I redegjørelsen vil vi beskrive bedriftens organisering driftsområde, retningslinjer og rutiner for å håndtere faktiske og mulige negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. 

Skulle det bli avdekket risiko for negative konsekvenser av bedriftens drift, vil disse bli informert om. Vi vil ved brudd eller risiko for brudd på menneskerettigheter oppgi hvilke planer vi har for å stanse eller begrense de negative konsekvensene. Det blir også informert om resultater, eller forventede resultater av slike tiltak. 

Trenger du våre tjenester?

Send oss en melding